fbpx

NYA MODELLER SÄSONGEN 2020

NYA MODELLER SÄSONGEN 2020

Som nya modeller säsongen 2020 har vi Suvi 57 Duo Fisher och Suvi 57 CC Fisher.

Suvi 57 CC Fisher som är försedd med bred mittpulpet lämpar sig bra för stugliv, fiske eller som förbindelsebåt
även i hårdare väder. Utmärkta köregenskaper. Löstagbara hörnelement i baksätet ger ännu mer
öppet utrymme baktill och gör det möjligt att röra sig lätt i fiskesammanhang. 2 st. långa stuvutrymmen för t.ex. spön. Fördäcket är fast utan lucka. Främre förvaringsutrymme finns via öppningen i den främre sitsens ryggstöd. Det är lätt att bulta igenom exempelvis en frontmotor på fördäck ––ankringsfunktion. För frontmotorns kablar finns färdiga rör från fören till det bakre utrymmet under mellandäck. Till förens öppna utrymme finns som extra tillbehör en löstagbar förvaringsbox som samtidigt fungerar som hjälpyta vid kastfiske och som plats för solbad vid rekreation samt till och med som fisksump.
Som extra utrustning finns en skärm lika bred som styrpulpeten för att skydda föraren och hjälpföraren. Finns med antingen en bred sits för två personer eller enskilda skålsitsar. Tekniska data samma som för modellen Suvi 57 CC. Ersätter modellen Suvi 57 CC.

Suvi 57 Duo Fisher är designad för fiskare, en kapelltäckt trolling/fiskebåt med dubbelpulpet. Fisher har samma utmärkta skrov och köregenskaper som grundmodellen 57 Duo. Löstagbara hörnelement i baksätet ger ännu mer öppen yta baktill och gör det lätt att röra sig i fiskesammanhang. Som extra utrustning multifunktionellt skyddande tvådelat kapell. Två långa förvaringsutrymmen för till exempel spön. Fördäcket är fast utan lucka. Främre förvaringsutrymme finns via öppningen i den främre sitsens ryggstöd. Det är lätt att bulta igenom exempelvis en frontmotor på fördäck, ankringsfunktion. För frontmotorns kablar finns färdiga rör från fören till det bakre utrymmet under mellandäck. Till förens öppna utrymme finns som extra tillbehör en löstagbar förvaringsbox som samtidigt fungerar som hjälpyta vid kastfiske och som plats för solbad vid rekreation samt till och med som fisksump. Tekniska data samma som för modellen Suvi 57 Duo.

För 2020 års modeller Suvi 57 finns som extra utrustning fabriksinstallerad 70 liters fast bränsletank.