fbpx

NYHETER, INNOVATIONER OCH UTGÅENDE MODELLER SÄSONGEN 2019

Som nya modeller säsongen 2019 har vi regnvattendränerande rodd-motorbåten Suvi 450 och Suvi 50 Duo Fisher som är fiskeversionen av Suvi 50 Duo.  I tillverkningen fokuserar vi på de populäraste modellerna och följande modeller utgår: Suvi-Inkkari 475/500, Suvi-Jolla 275, Suvi 395, Suvi 50 Fish och Meri-Palta 525.

Suvi 50 Duo Fisher nyhet 2019

Suvi 50 Duo Fisher är designad för fiskare, en kapelltäckt trolling/fiskebåt. Fisher har samma utmärkta skrov och köregenskaper som 50 Duo. Som tilläggsutrustning multifunktionellt skyddande tvådelat kapell. Långt förvaringsutrymme bland annat för spön och löstagbara hörnelement i baksätet ger extra utrymme för fiske. Fördäcket är fixerat och utan lucka. Det främre förrådsutrymmet kan användas via öppningen på frambänkens ryggsäte. I fördäcket är det lätt att bulta igenom t.ex. en frontmonterad elmotor – en trollingmotor. Flexibiliteten gör att den fungerar bra också som fritidsbåt.

Standardutrustning bland annat mellandörr, laminatserie, köljärn och beklädda skålformade säten.

Suvi 450 – regnvattensdränerande rodd-motorbåt – nyhet 2019

Den multifunktionella nyhetsmodellen går 18 knop med maximal maskin (9,9 hk).

Suvi 450 är en regnvattendränerande rodd-motorbåt för stug- och fiskebruk. Båten är lätt att förvara till exempel flytande vid en brygga tack vare regnvattendräneringen. Med samma skrov har båten samma dokumenterat goda köregenskaper som Suvi 444-modellen.  Den löstagbara mittbänken gör det lättare att röra sig i båten och transportera långa varor. Två låsbara förvaringsutrymmen. För kortriggad motor.

På bilden Suvi 450 med maximal motor (9,9 hk) och 12 liters bensintank utan bottenpropp. Vattnet blir kvar i regnvattenfördjupningen och vattenräfflorna. När bottenproppen är på plats kan vattnet lätt ösas från båten med öskar. Ett öskar som passar båten är standardutrustning och också åror, årtullar och bottenpropp.

Suvi 450 är också lätt att ro. Räcken och sätesuppsättningen på bilderna är tilläggsutrustning.